Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

S konkrétní poptávkou nás prosím kontaktujte:

mobil: 603821268, E-mail: info@gastroimport.cz

Hold-o-mat
Hold-o-mat

Využijte skladových zásob konvektomatů za zvýhodněnou cenu

Skladové konvektomaty

 

Konvektomaty - prodej, servis a školení obsluhy

  • Konvektomat je univerzální multifunkční zařízení pro přípravu jídel.
  • Umožňuje připravit kompletní menu.
  • Potraviny v něm lze tepelně zpracovávat vařením v páře, dušením, pečením, smažením či grilováním. 
  • Navíc je možno konvektomat použít i pro rychlé rozmrazování, regeneraci potravin, kynárnu, zavařování, sušení ovoce či další technologické postupy.
  • Všechny tyto režimy jsou programovatelné a proces probíhá nezávislé na obsluze.
  • Ke konvektomatům poskytujeme našim zákazníkům kompletní servis.
  • Počínaje od poradenství s výběrem toho správného konvektomatu pro Váš gastronomický provoz, přes dodávku a zapojení, až po důkladné zaškolení Vašich pracovníků a precizní záruční a pozáruční servis konvektomatů.
  • Naše firma GASTROFORM má s konvektomaty dlouholetou zkušenost a stovky spokojených a věrných zákazníků.
  • Domluvte si s námi schůzku, předvedeme Vám referenční zakázky, ukážeme Vám ostrý provoz a přesvědčíme Vás o tom, proč je pro Vás výhodné spolupracovat právě s námi.

 

Co je to konvektomat?

Konvektomaty jsou multifunkční kuchyňská zařízení, která se stávají nepostradatelnými pomocníky při přípravě jídel za dodržení nejpřísnějších hygienických požadavků. Lze v nich vařit, péci, smažit, sušit, udržovat a ohřívat veškeré druhy pokrmů.

Na rozdíl od zastaralých postupů vaření zůstávají při přípravě v konvektomatu minerální látky obsaženy v potravině. Navíc Vám konvektomat díky své nízké spotřebě elektrické energie, vody, času a náhradě mnohých kuchyňských zařízení ušetří nemalé finanční prostředky. Také možnost vaření zcela odlišných druhů pokrmů (např. jablečný závin a grilované kuře) najednou, bez promísení chutí a pachů, je kuchaři velmi oceňována.

Veškeré hodnoty při vaření potraviny jsou hlídány pomocí mikroprocesoru, díky kterému lze dosáhnout vynikajících výsledků vaření.

Do výbavy konvektomatů patří i teplotní sonda měřící aktuální teplotu v jádře potraviny. Tyto hodnoty jsou důležité, má-li být dodržena analýza kritických bodů – zvaná HACCP.

Díky chytrůmu software se konvektomat velmi jednoduše připojí k jakémukoliv počítači, hodnoty přípravy potravin jsou ukládány a konvektomat lze počítačem dokonce kontrolovat na dálku.

K dokonalému výsledku při vaření lze vybrat jeden ze tří základních režimů:

HORKÝ VZDUCH - ROZSAH TEPLOT 30-280°C
V tomto režimu se jídla připravují působením horkého vzduchu, který rovnoměrně cirkuluje v celém varném prostoru
při teplotách od 30 do 280°C. Využití: pečení a grilování kuřat, minutková kuchyně, smažení řízků, pečení buchet, moučníků, croissantů a baget.

KOMBINOVANÝ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 50-280°C

Spojení horkého vzduchu a páry. Ideální pro přípravu masa (minimalizuje váhové ztráty), umožňuje dosažení šťavnatosti. Využití: příprava masa a zapékání těstovin, francouzských brambor, žemlovek.

PARNÍ REŽIM - ROZSAH TEPLOT 30-130°C

Vaření brambor, knedlíků, rýže, zeleniny, vajec, hovězího a uzeného masa. Režim je také vhodný pro BIO vaření, neboli šetrné vaření v rozsahu nízkých teplot, při kterých jsou minimalizovány váhové ztráty, potraviny neztrácejí vůni, barvu, minerály, vitamíny a výživnou hodnotu.

Kontaktní formulář

Nemůžete přečíst? Obrázek s kontrolním kódem, pokud ho nemůžete přečíst, použijte odkaz výše.

Stačí uvést jen jeden z kontaktích údajů (e-mailovou adresu nebo telefon).

konvektomaty Retigo - Videoukázky

Konvektomaty Retigo Easycooking - Regenerace:

Konvektomaty Retigo - Vaření ve vakuu:

 

Konvektomat Retigo - Easycooking - jehla v konvektomatu

 

Konvektomat Retigo - Easycooking - čas

 

Konvektomat Retigo - Piktogramy kuře

 

Konvektomat Retigo - Piktogramy knedlíky

 

Konvektomat Retigo - pečení v konvektomatu přes noc

 

Konvektomat Retigo - tvorba vlastního programu v konvektomatu

 

Konvektomat Retigo - umístění sondy

Výhody konvektomatů

Úspora vařením v páře

Při tradičním vaření ve vodě ztrácí pokrm váhu, čerstvou barvu, velké množství minerálních látek a vitamínů. Naopak při použití parního režimu konvektomatu jsou všechny výživné hodnoty, váha a barva pokrmu zachovány.

Více...

Proč koupit konvektomat u nás

Poradíme s výběrem konvektomatu

Rádi Vám poradíme s výběrem vhodného konvektomatu pro Vaši kuchyni. Pokud jste se s konvektomatem ještě nesetkali, využijte možnosti prezentace konvektomatů, které pořádáme v Brně.

Více...

Nejprodávanější konvektomat

Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.