Komorové vakuové baličky - stolní

Komorové vakuové baličky potravin umožňují univerzálnější použití a vakuování více druhů surovin než vakuové baličky s externím sáním. Pro vakuování v komorových vakuových baličkách se používají hladké vakuovací sáčky.

   
MYCRA - 250 mm (série NEW)
34.100 Kč Dostupnost: Skladem v Brně
iSensor SMALL 6 - 315 mm
47.700 Kč Dostupnost: 3 týdny
iSensor MEDIUM 10 - 405 mm
57.300 Kč Dostupnost: 3 týdny
iSensor MEDIUM 16 - 405 mm
60.100 Kč Dostupnost: Skladem v Brně
iSensor MEDIUM 20 - 405 mm
65.700 Kč Dostupnost: 3 týdny
iSensor LARGE 20 - 455 mm
71.500 Kč Dostupnost: 3 týdny
iSensor LARGE 20 PLUS - 455 + 455 mm
80.400 Kč Dostupnost: 3 týdny

Komorové vakuové baličky - stolní

Jedná se o profesionální vakuové baličky, které disponují dostatečným sacím výkonem tak, aby splňovaly na komerční použití. Díky komoře lze používat hladké vakuovací sáčky. Hladké vakuovací sáčky jsou výrazně levnější než vroubkované vakuovací sáčky, které jsou naopak nutné pro vakuové baličky s externím sáním. Pořizovací cena vakuových baliček s externím sáním je sice nižší, ale v delším horizontu provozu se komorová vakuová balička ekonomicky vyplatí.

Proces vakuového balení

Proces vakuového balení potraviny probíhá tak, že nejprve vakuová balička po nastavenou dobu odsává vzduch z komory a následně zavaří vakuovací sáček. Právě hodnoty doby sání a doby zavaření sáčku lze nastavit podle požadavků a uložit do přednastaveného programu. Podle potřeby si tak nastavíte program pro balení podle typu potraviny.

Ergonomická konstrukce vakuových baliček je uzpůsobená použití v komerčním prostoru, tak aby byla práce a čištění vakuové baličky co nejjednodušší. Díky prolisu dna vakuové baličky lze balit i produkty s vysokým obsahem tekutin. Tekutina tak steče na dno sáčku a nemůže se tak dostat do čerpadla čímž by došlo k poškození baličky.