Hladké vakuové sáčky - pro komorové vakuové baličky (1000ks) Šířka sáčku (mm) 100 výška sáčku (mm) 150

  • Šířka sáčku (mm): 100
  • Výška sáčku (mm): 150
  • Dostupnost: Skladem v Brně
  • Naše cena: 485  Kč bez DPH
    587 Kč s DPH
Vakuové sáčky - Hladké (1000ks)
Kliknutím si zvolte variantu zboží
Šířka sáčku (mm)
Výška sáčku (mm)
Sdílejte tento produkt s ostatními
Skladem
Toto zařízení je skladem na naší pobočce v Brně. Pro domluvu nachystání k expedici, popřípadě prohlédnutí v Showroomu nás kontaktujte na telefonním čísle 546 223 099. Děkujeme.

Hladké vakuové sáčky jsou vyrobené z kvalitního hygienicky nezávadného PA/PE materiálu o tloušťce 90 mikronů.

Kvalitní materiál umožňuje použít sáčky i pro vaření ve vakuu ve vroucí vodě 100°C po dobu 30 minut, při vaření ve vakuu při nižší teplotě se použitelná doba vaření úměrně prodlužuje. Lze použít i pro zmražení pomocí šokového zchlazovače / zmrazovače

Vakuové sáčky jsou vhodné na vakuové balení potravin a dalších předmětů bez velmi ostrých hran v komorových vakuových baličkách. Vakuové sáčky dodáváme v balíku po 1000 kusech. V případě, že máte vakuovou baličku s externím sáním, budete potřebovat vroubkované sáčky pro vakuové balení potravin.

Zvolte si variantu hladkého sáčku na vakuování potravin:
  1. Z nabídky vyberte požadovanou šířku sáčku
  2. Z nabídky vyberte požadovanou výšku sáčku
  3. Klikněte na tlačítko vložit do košíku

V PŘÍPADĚ, ŽE POTŘEBUJETE OBJEDNAT JINÝ POČET SÁČKŮ, NAPIŠTE NÁM POŽADAVEK NA E-MAIL INFO@GASTROIMPORT.CZ A NEBO VOLEJTE +420 530 515 547

Tímto jednoduchým způsobem si můžete vybrat požadovanou velikost sáčku na vakuové balení.

sáček na vakuování potravin pro komorové vakuové baličky - ilustrační obrázek

Při objednávce vakuových sáčků atypických rozměrů vyžadujeme platbu bankovním převodem oproti zálohové faktuře.

Fotografie hladkého sáčku na černém pozadí:

Hladké vakuové sáčky

--------------------------------------------------------

 

Suroviny, teplotní hodnoty a časy pro vaření jednotlivých surovin ve vakuu (suroviny zavakuované v vakuových sáčcích):

  • Jehněčí bok/ledvina 60.5°C, čas: 35 minut
  • Vepřová hlava 82.2°C, čas: 12 h
  • Sele hlava 82.2°C, čas: 12 h
  • Sele ramínko/kýta 80°C, čas: 8 h
  • Sele koleno/ledvina60.5°C, čas:20 minut
  • Pulard 62°C, čas: 90 minut
  • Křepelka 64°C, čas: 60 minut
  • Králík bok 74°C, čas: 12 h
  • Králík ledvina 64°C, čas: 12 minut
  • Uzeniny/česnek 70°C, čas: 2 h
  • Holoubě prsa 59.5°C, čas: 30 minut
  • Holoubě prsa 60.7°C, čas: 20 minut
  • Holoubě stehna 68°C, čas: 2 h
  • Telecí hlava 60.5°C, čas: 15 minut
  • Telecí svíčková 61°C, čas: 30 minut
  • Hovězí lůj 85°C, čas: 90 minut
  • Hovězí jazyk 70°C, čas: 24 h
  • Telecí srdce 79.4°C, čas: 24 h
  • Telecí játra 63°C, čas: 60 minut
  • Kachní sádlo 85°C, čas: 90 minut
  • Kachní žaludky 82.2°C, čas: 8 h

 

  • Jablečná omáčka 85°C, čas: 25 minut
  • Jablka 85°C, čas: 30 minut
  • Jablečné pyré 85°C, čas: 30 – 40 minut
  • Jablečné kuličky kandované 75°C, čas: 3 h
  • Banány 85°C, čas: 10 minut
  • Banány na sorbet 85°C, čas: 45 minut
  • Jahody na konsomé 65°C, čas: 45 minut
  • Nakládané třešně 65°C, čas: 25 minut
  • Třešňová zavařenina 90°C, čas: 45 – 60 minut
  • Broskvové pyré 83°C, čas: 45 – 60 minut
  • Ananas 75°C, čas: 60 minut
  • Švestky 75°C, čas: 15 – 20 minut
  • Švestková zavařenina 90°C, čas: 45 – 60 minut

 

  • Artyčoky s omáčkou barigoule 85°C, čas: 45 – 75 minut
  • Artyčoky s omáčkou barigoule 85°C, čas: 45 – 75 minut
  • Artyčoky srdíčka °C, čas:
  • Artyčoky pyré 85°C, čas: 90 minut
  • Artyčoky fialové 85°C, čas: 40 minut
  • Bílý chřest 85°C, čas: 30 minut
  • Karotka 85°C, čas: 35 – 40 minut
  • Karotka glazovaná 85°C, čas: 35 – 40 minut
  • Karotka sladká 95°C, čas: 3 h
  • Květák 85°C, čas: 15 minut
  • Celer 85°C, čas: 90 minut
  • Kukuřice 85°C, čas: 30 minut
  • Kukuřice na pudink 85°C, čas: 60 minut
  • Čistec hlíznatý 85°C, čas: 30 minut
  • Fenykl 85°C, čas: 40 minut
  • Fenykl baby 85°C, čas: 40 minut
  • Fenykl na pyré 85°C, čas: 45 – 75 minut
  • Fenykl řezaný 85°C, čas: 40 minut

 

  • Cibule glazovaná 85°C, čas: 35 – 40 minut
  • Cibule sladká 85°C, čas: 25 minut
  • Cibule na omáčku 85°C, čas: 6 h
  • Brambory 85°C, čas: 20 – 25 minut
  • Brambory konfitované 85°C, čas: 60 minut
  • Tykev 85°C, čas: 5 – 6 minut
  • Dýně 85°C, čas: 20 minut
  • Ředkvičky celé 85°C, čas: 6 minut
  • Ředkvičky nakládané 85°C, čas: 25 minut
  • Rebarbora 61°C, čas: 15 minut
  • Tuřín 85°C, čas: 2 h
  • Vodnice 85°C, čas: 30 minut
  • Černý kořen 85°C, čas: 60 minut
  • Topinambury 85°C, čas: 40 – 60 minut
  • Mangold 85°C, čas: 75 minut

 

  • Kanic skalní 62°C, čas: 11 minut
  • Sépie 64°C, čas: 10 h
  • Úhoř 59°C, čas: 10 minut
  • Langusta 59.5°C, čas: 15 minut
  • Makrela 61°C, čas: 12 minut
  • Mořský ďas játra 64°C, čas: 3.5 h
  • Chobotnice/chapadla 77°C, čas: 5 h
  • Pilobřich trnitý 60°C, čas: 10 minut
  • Jeseter 61°C, čas: 16 minut
  • Tuňák 59.5°C, čas: 13 minut

 

  • Roštěnky 59.5°C, čas: 45 minut
  • Kuřecí stehna 64°C, čas: 60 minut
  • Kachní prsa 60.5°C, čas: 25 minut
  • Kachní stehna 82.2°C, čas: 8 h
  • Vejce na měkko 62.5°C, čas: 45 – 75 minut
Zboží Hladké vakuové sáčky - pro komorové vakuové baličky (1000ks) je zařazeno v kategorii Vakuové sáčky