Nejprodávanějším konvektomatem je konvektomat Retigo 6xGN1/1.
- Mapa webu
- Prohlášení o přístupnosti
- Právní doložka
- Historie procházení webu
- XML Sitemap
- Poslat heslo e-mailem
Několik výhod konvektomatů, proč si pořídit konvektomat do kuchyně
V porovnání s přípravou masa v tradičních troubách jsou váhové ztráty při vaření v konvektomatu až o polovinu nižší.
Při tradičním vaření ve vodě ztrácí pokrm váhu, čerstvou barvu, velké množství minerálních látek a vitamínů. Naopak při použití parního režimu konvektomatu jsou všechny výživné hodnoty, váha a barva pokrmu zachovány.
U tradičního způsobu tepelného zpracování je značná spotřeba tuku při smažení, pečení a fritování. K tepelné úpravě v parním konvektomatu není zapotřebí téměř žádného tuku.
Rychlý náběh teploty, malé ztráty tepla, regulace proudění vzduchu ve varné komoře a tím větší výměna tepla mezi potravinou a prostředím umožňují uspořit až 50 % nákladů na energii.
Spotřeba vody pro vyvinutí páry je cca 20 l za hodinu provozu. V porovnání s klasickým vařením v kotlích je tato spotřeba zanedbatelná.
Parní konvektomat zabírá v kuchyni cca 1 m² a nahrazuje hned několik technologických zařízení.
Se změnou organizace práce s parními konvektomaty šetříte svůj drahocený čas.
Ve spojení s vakuovou baličkou a šokovým zchlazovačem získáváte nástroj pro zcela revoluční typ přípravy a uchovávání potravin. Díky tomuto spojení budete schopni připravovat ještě kvalitnější pokrmy s úsporou ještě většího množství času a peněz.
Sofistikovaný software zabudovaný v konvektomatu usnadňuje práci s konvektomatem a zaručuje stejné postupy přípravy při změně personálu.
Konvektomaty jsou přístroje plné skvělých funkcí, které Vás jednoduše ohromí. Automatické mytí, ACM, programování, nízkoteplotní pečení, databáze receptů, grafický displej, pečení s teplotní sondou, propojení s počítačem, ...
V porovnání s přípravou masa v tradičních troubách jsou váhové ztráty při vaření v konvektomatu až o polovinu nižší.